Zoontje van Doutzen praat mix van Fries-Nederland-Engels

Het twee-jarige zoontje van topmodel Doutzen Kroes is inmiddels twee jaar oud en praat er lustig op los in een mix van Engels, Nederlands en Fries. De twee-jarige Phyllon hoeft echter nog niet te hopen op een broertje of zusje want daar denkt Doutzen voorlopig nog niet aan. Dit liet zij weten aan RTL Boulevard.

Het lijkt Doutzen moeilijk om de aandacht te verdelen tussen twee kinderen en daarom denkt ze voorlopig nog niet aan een tweede kind. Doutzen heeft vier exclusieve miljoenencontracten en werkt daardoor erg hard. Een tweede kind is daarom niet praktisch. ‘Andere ouders zeggen wel dat je dan energie voor twee krijgt en dat het wel mogelijk is, maar ik wil nog eventjes genieten.’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Najaarscollectie lingerie H&M met Doutzen in de hoofdrol
Lees ook:Doutzen voor H&M Wintercollectie
Lees ook:Doutzen vertelt in RTL Late Night over reis naar Nepal
Lees ook:Epke Zonderland wint goud op rekstok
Lees ook:Doutzen krijgt domeinnaam Doutzen.frl cadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>