Johannes Rypma tweede in The Voice of Holland

Johannes Rypma is vanavond in de finale van The Voice of Holland tweede geworden. In een spannende strijd vanavond moest Johannes, nadat Ivar en Floortje het podium verlieten, het afleggen tegen Leona. 

Nadat Ivar en Floortje te weinig stemmen kregen om door te gaan naar de absolute finale moest Johannes het opnemen tegen de ijzersterke Leona. Nadat Ivar en Floortje te weinig stemmen kregen hoefde Johannes alleen nog maar van Leona te winnen. Na een minutenlang durende ‘eindspeach’ van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk kwam het verlossende woord eruit: ‘De winnaar van The Voice of Holland is geworden: Leona!’

De overwinning van Leona was een nipte, ze behaalde 54,6% van de stemmen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Johannes Rypma zingt vanavond een blues-nummer
Lees ook:Download Johannes’ single ‘When the lady smiles’
Lees ook:Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland
Lees ook:Friezen stemmen op Johannes uit wraak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>