Download Johannes’ single ‘When the lady smiles’

Voor degenen die het hele weekend onder een steen hebben gelegen: Johannes Rypma is door naar de finale van The Voice of Holland. Met zijn vertolking van het nummer ‘You can leave your hat on’ van Joe Cocker zong Johannes zichzelf glansrijk naar de finale. Maar liefst 80,2% van de thuisstemmen ging naar Johannes. Dit betekende dat het Voice-avontuur voor Maame Joses voorbij is.

Inmiddels is het traditie dat de finalisten van The Voice of Holland in de week voorafgaand aan de finale een single releasen waarmee extra stemmen verworven kunnen worden. Johannes nam het nummer ‘When the lady smiles’ op, welke nu gedownload kan worden.

Wil jij Johannes helpen? Download dan zijn single nu hier!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland
Lees ook:Johannes Rypma zingt vanavond een blues-nummer
Lees ook:Johannes Rypma tweede in The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland
Lees ook:Eerste single Johannes Rypma + clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>